fbpx

FANN VA-teknik AB

Om FANN

Nær 30 års drift og over 60 000 leverte avløpsanlegg. I FANN Miljøteknikk AS jobber vi hver dag for å sikre menneskets viktigste ressurs, nemlig rent drikkevann.

Systemer som skåner både mennesker og miljø

FANN utvikler løsninger som skal oppfylle strenge krav til innnovasjon, kvalitet og miljøpåvirkning.
En ambisjon som sammen med forskningsbasert produktutvikling har belønnet oss med en markedsledende posisjon i Norden.

Med INDREN får du en klimasmart renseløsning. Våre systemer sikrer at avløpsvann ikke når naturen før alle farlige avfallsstoffer er renset bort, og at annet som skilles ut i grunnen er tilsvarende badevannskvalitet.

Med FANN kan du også føle deg trygg på at ditt avløpssystem oppfyller gjeldende kommunale og miljømessige retningslinjer.

Bedre og enklere avløp, for alle.

Lytt til Avløpspodden!

Sammenlign CO₂-utslippene

Alle må yte sin skjerv for å redusere skadelige utslipp. Vi ønsker å benytte klimavennlige materialer, og har derfor valgt bort betong og glassfiber som respektivt står for 8-10 og 2 ganger høyere utslipp enn materialet vi har valgt. Våre avløpstanker produseres i polyeten, et materiale som ikke inneholder hverken kreftfremkallende – eller reproduksjonsforstyrrende stoffer. Naturvernforeningen klassifiserer polyeten som ufarlig plast, som er fullt resirkulerbar.

Vi vet at langtransport er en synder når det kommer til CO2-utslipp. Vår produksjon i Sverige, samt et logistikkoptimalisert design som gjør at vi kan fullaste hver foresendelse med betydelig flere anlegg enn andre leverandører, bidrar til lavere CO2-utslipp.

MIljøavtrykk

CO²

10 ggr
2 ggr
1 ggr

FANN VA-teknik AB – en del av NEWS

INDREN har vært med oss siden starten. Da FANN ble etablert i Sverige i 1990 var planen å kun selge infiltrasjonssystemer under varemerket INDREN. Fire år senere begynte vi å utvikle produkter i rotasjonsstøpt polyeten.

I dag er FANN-gruppen etablert enten selv eller via datterselskaper i Sverige, Finland, Norge og Polen. Juni 2014 ble en avgjørende milepæl i FANNs historie. FANN VA-teknik AB og porteføljeselskapet Litorinas gikk sammen og etablerte gruppen Northern Environmental and Water Solutions (NEWS), for øyeblikket den markedsledende aktøren innenfor skreddersydde og miljøvennlige avløpsløsninger i Norden.

For et bedre vannmiljø.

NEWS-konsernet består av tre forretningsområder:

Har du spørsmål?
Kontakt oss gjerne!

Vi behandler selvsagt dine personopplysninger etter EUs personvernforordning (GDPR).

Les hele vår personvernerklæring her!

Avløpspodden med FANN

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatorisk