Steg 1

– Nytt avløp? Hva trenger du?

Vi innleder med et antall grunnleggende og enkle spørsmål om boligen din. Disse svarene bruker vi for å kunne dimensjonere og foreslå riktig avløpsanlegg for akkurat dine behov. I denne fasen oppgir du også om du vil bli kontaktet av en lokal autorisert FANN-entreprenør. Send dine spørsmål til oss på e-post post@fann.se , så svarer vi i løpet av 24 timer. Ringer du vår kundetelefon 08-761 02 21 besvarer vi dine spørsmål med en gang!

Steg 2

– Vi gir gode råd og svar på alt du måtte lure på

Eier du et hus med separat avløp? I så fall er det ditt ansvar å vedlikeholde anlegget på riktig måte slik  at det oppfyller alle gjeldende rensekrav. Høres det slitsomt ut? Våre avløpseksperter forenkler prosessen, gir gode råd og svar på alt du måtte lure på.

Steg 3

– På tide å velge riktig avløpssystem

Ut fra svarene du gir oss i første trinn foreslår vi det avløpet som passer best for ditt hus. Visste du at et avløp fra FANN både høyner din livskvalitet og bidrar til å begrense miljøpåvirkning?

Steg 4

– Vår entreprenør installerer avløpet

Velg en av de FANN-autoriserte entreprenørene som holder til i ditt område. Bli enige om fremdrift og budsjett. Len deg tilbake. I løpet av kort tid har du et helt nytt avløp på plass.

Hva bestemmer prisen? Sluttkostnaden avhenger bl.a av grunnforutsetningene der systemet skal installere og hvilket avløpssystem dere velger. Ettersom du får en helt skreddersydd løsning betaler du aldri for funksjoner du ikke har bruk for.

Steg 5

– Du slapper av. Entreprenøren gjør jobben.

Endelig skal avløpet installeres! Du får selvsagt hjelp til alle trinn i implementeringen. Sleng deg i hengekøya mens entreprenøren gjør jobben. Entreprenøren ordner alt papirarbeid som kreves av kommunen, leverer utstyret, installerer og sørger for at ditt anlegg er klart til bruk.

Du trenger ikke bekymre deg for hvordan tomten din kommer til å se ut i etterkant, den tilbakeføres selvsagt til hvordan den så ut før arbeidet begynte.

Steg 6

– Kontroll og sluttbefaring.

Snart i mål. Det eneste som gjenstår er en avsluttende kontroll og sluttbefaring. Etter ferdigstilt installasjon foretar entreprenøren en sluttbefaring av avløpsanlegget. Dokumentasjonen sendes så til kommunen.
Du får til og med overlevert en komplett beskrivelse av ditt anlegg, samt bekreftelse på din 10-års driftsgaranti !

Klar for nytt avløp?

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatorisk