fbpx

Møt Jonas Andersson - en fornøyd FANN-autorisert entreprenør!

Jonas Andersson er en av våre mange Fann-autoriserte entreprenører.

Han holder til i Örkelljunga, sør i Sverige, og trives godt med å hjelpe sine kunder frem til skreddersydde avløpsinstallasjoner, som både oppfyller deres behov og samtidig følger kommunenes strenge kvalitetskrav.

Jonas sier at FANNs produkter har blitt enda bedre, og nevner den nye EkoTreat WiFi og biobedets styreenhet som eksempel.

FANN har smidige og effektive produkter som oftest installeres på kun et par dager - selv om jeg oftest jobber med relativt liten graver.

sier Jonas. Han opplever også at det er enkelt å få hjelp av FANN med for eksempel plantegninger, diskusjon om ulike løsninger og annen support.

 

Jeg opplever at samarbeidet med FANN fungerer bra, og jeg får stadig kundekontakter via dem som fører til ytterligere oppdrag for meg.

Han nevner dessuten at han har fått nyttig og verdifull kontakt med andre FANN-autoriserte entreprenører sør i Sverige.

Jonas har vært FANN-autorisert siden 2013 og jobber kun med FANNs produkter. Han sørger for å holde seg oppdatert på ny kunnskap og planlegger for øyeblikket å delta på FANNs dimplomkurs ved neste anledning.

Jonas installerer ca. 10-15 avløpsanlegg per år.

På bildet ser vi Jonas når han installerer en SA 2000 med innebygget pumpebrønn og etterfølgende INDREN jordfilter.

Fler nyheter

Grunnbasert rens er naturens egen renseløsning. Men hva innebærer det egentlig? I andre episode av Avløpspodden forklarer ...

Det kan være mange grunner til å installere nytt avløp. I episode 3 av Avløpspodden forklarer Rikard Andskä...

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester?

Legg igjen dine kontaktopplysninger så hører du fra oss!

Obligatorisk